Direct een afspraak maken?

Info@voustenmode.nl / 073-5492303

Maatwerk

Bent u zich ervan bewust, dat niet iedereen de perfecte pasvorm heeft, u wellicht iets langere armen heeft dan menig persoon of heeft u altijd problemen met het zoeken naar de perfecte broek vanwege uw voetbalbenen?
Met ons mag u voortaan uw creativiteit benutten door zelf uw eigen colbert of pak naar maat te laten maken. Met uiterst professionele aandacht en precisie wordt de klant in een aantal stappen opgemeten, waarna er samen met ons een keus wordt gemaakt uit alle stoffen, voeringen, knopen en stiksels. Als klap op de vuurpijl mogen natuurlijk uw initialen niet ontbreken.

Een maatpak, geheel naar uw eigen creativiteit is al mogelijk vanaf € 799.- Zelfs uw hemden laat u voortaan naar maat maken. De hoogte van het boord, soort manchetten, knopen, stiksels en natuurlijk de keuze van de stof ligt in uw handen. Prijs vanaf € 199.-
 

Uw maatwerk in 7 stappen

Stap 1
U belt met ons om een afspraak te maken. Door de weeks hebben wij altijd tijd voor u. In het weekend graag op zaterdagochtend of op koopzondagen aan het begin van de middag. Graag altijd even van te voren bellen. Dan reserveren wij tijd voor u! 

Stap 2
Met een kop koffie bespreken we met u wat de wensen zijn. Van te voren dient u voor uzelf te bedenken wat voor pak u wilt. Grijs, blauw, bruin, een streep, ruit of uni pak. De keus is aan u!

Stap 3
Wij meten u binnen 30 minuten op. Er wordt gekeken naar o.a. lage schouder links of rechts, schouderbreedte, borstbreedte, kraagplooien, splitlengte en overige bijzonderheden. Wist u dat bijna iedereen ongelijk is?

Stap 4
Door middel van pasmodellen ziet u hoe uw toekomstige maatpak er uit komt te zien en hoe het staat. Wij meten namelijk om uw lichaam heen; zo ziet u direct resultaat!

Stap 5
Na het meten lopen we samen met nog een kop koffie door de stoffen heen. Wanneer u van te voren heeft bedacht wat u wilt zijn we hier zo mee klaar.

Stap 6
Dit is het leukste moment: samen met ons kiest u uw voering, knopen, stiksels, initialen, revers, zijzakken, kraagvilt en alle overige opties.

Stap 7
Na plusminus een uur bent u helemaal klaar met het passen, meten en samenstellen van uw maatpak! Binnen 5 weken kunt u het dragen.