Compromisloze
luxe met ongeëvenaarde
service
Direct meer informatie?
073-5492303 | info@voustenmode.nl

Introductie Vousten Mode

Vousten Brands Of The World is een online internationale shop gevestigd in Nederland, geregistreerd onder de handelsnaam Vousten Man & Mode B.V. Opgericht in 1926, Vousten Man & Mode B.V is uitgegroeid tot een leidende online specialist in luxe mode merken. Uitbreiding van loyale klanten vindt plaats binnen, maar ook ver buiten Nederland. Vousten Man & Mode B.V. voert een dynamisch en creatief business model, biedt een uitgebreide range aan wereld befaamde luxe merken in een winkel in Schijndel en via diverse online shops.

Compromisloze luxe met ongeëvenaarde service

Wij voorzien in de vraag van de meest veeleisende consument naar compromisloze luxe in combinatie met ongeëvenaarde service. Al onze werkzaamheden doen wij naast onze winkel in Schijndel vanuit vier Satelliet magazijnen die zich bevinden in Schijndel (Europe), Hong Kong (Azië), Los Angeles (Amerika) en in Moskou (Rusland). Onze producten bereiken u hierdoor in de meeste gevallen binnen 24 uur en gebruikelijk niet later dan na 3 dagen. Tevens geeft dit u als klant de mogelijkheid om in uw lokale valuta te betalen en u kunt contact hebben met onze lokaal gevestigde klantenservice die klaar staat voor al uw vragen en verzoeken. Duurzaam ondernemerschap is een belangrijk onderdeel van hoe ons bedrijf functioneert.

Het Vousten verhaal

Vousten Mode is opgericht door Mr. Theo Vousten Sr. in 1926. Theo Vousten Jr. heeft de familie nalatenschap voortgezet in 1989 samen met zijn vrouw Evelien, als derde generatie van de Vousten familie namen zij het bedrijf over. Vanaf dat moment heeft Theo Vousten samen met Evelien het familiebedrijf snel laten groeien richting een prominente speler in de online luxe mode markt. Onze toewijding om onze klanten te bedienen met hoge kwaliteitsproducten in combinatie met zeer hoog service niveau hebben ons gebracht tot online marktleider voor merken als Santoni, Jacob Cohen, Stone Island, Magnanni, Dukes Artisan Belts, Parajumpers en Philippe Model. Evelien verzorgt de damesafdeling en lifestyle. Zij reist elk seizoen naar internationale beurzen om voor onze klanten een verrassend merkenpakket samen te stellen. Dagelijks voorziet Evelien de webshop www.voustenwomen.com met de nieuwste trends.

Meer weten?
073-5492303 | info@voustenmode.nl
Introductie Vousten maatwerk

Wij bedienen onze maatwerkklanten vanuit ons Pakhuis in Schijndel (Nederland) maar daarnaast reizen wij regelmatig naar de US en Azië en brengen dan de allerlaatste nieuwe stofkwaliteiten en designs mee. Onze klanten heten wij graag welkom in één van onze drie regionale maatwerklocaties in Los Angeles, in Hong Kong, in Schijndel of in Moskou.

Onze Traveling Tailor kan u ook wereldwijd bezoeken op uw kantoor, bij u thuis of we kunnen een afspraak maken in een door ons geboekt hotel terwijl u op zakenreis bent. Wij nemen dan uw maat en/of controleren bestaande maten, updaten uw garderobe en wellicht vermaken van eerder aangekochte kostuums. Tijdens deze afspraak brengen wij u volledig op de hoogte van nieuwe pasvormen, nieuwe materialen, de laatste actuele trends en meten wij u uiterst precies op voor een perfecte individuele fit.

Bent u geinteresseerd bezoek dan www.vousten-tailoring.com vraag daar een prospectus aan of maak meteen een afspraak in de online agenda.